Informatie voor fietsendealers

Grow your business with NuVinci

Laat uw bedrijf groeien met  NuVinci

De NuVinci® N360™ CVP-aandrijving is een technologische vooruitgang die de manier waarop mensen op een fiets rijden heeft veranderd. Er zijn veel mensen die minder zijn gaan fietsen, helemaal zijn gestopt of niet enthousiast zijn over fietsen omdat het schakelen te ingewikkeld is of voor problemen heeft gezorgd. De eenvoud en het schakelgemak van een NuVinci-aandrijving kan ervoor zorgen dat deze mensen de fiets weer gaan gebruiken voor recreatieve doeleinden of voor woon-werkverkeer naar kantoor, school of de winkel. Fietsers van alle leeftijden kunnen, ongeacht hun fietservaring, genieten van het soepele rijplezier dat een fiets met een NuVinci-naaf kan bieden. Zelfs de meest veeleisende ervaren fietser zal voordeel hebben van een NuVinci-aandrijving omdat de cadans wordt geoptimaliseerd en het uithoudingsvermogen wordt verhoogd, waardoor er langere en plezieriger fietsritten kunnen worden gemaakt. De NuVinci N360-aandrijving kan fietshandelaren helpen om hun bedrijf te laten groeien door een comfortabel alternatief te bieden voor naafversnellingssystemen en derailleurfietsen waarbij zowel nieuwe fietsers die angst hebben voor schakelsystemen, als ervaren rijders profiteren van de voordelen van het systeem.

Selling the NuVinci® N360

Het verkopen van een NuVinci N360 gaat het eenvoudigst door het aanbieden van een testrit. Het zelf uitproberen van een NuVinci N360 werkt veel beter dan wel verkooppraatje dan ook. Als iemand eenmaal op een fiets met NuVinci-aandrijving heeft gereden, wil hij niets anders meer. Als men echter na één testrit nog niet helemaal overtuigd is, kunt u de volgende argumenten hanteren:

  • Het systeem is makkelijk te bedienen, plezierig om mee te rijden en het verandert de manier waarop fietsers de rit beleven.
  • Het is ontworpen door een fietser die begrijpt wat de wensen van fietsers zijn.
  • Het werkt soepel en geruisloos, en er is geen sprake van schokken tijdens het schakelen.
  • Het systeem kan achteraf worden ingebouwd in uw fiets waardoor u een compleet nieuwe fietservaring ondergaat.
  • Het systeem heeft geen onderhoud nodig en is waarschijnlijk duurzamer dan de rest van uw fiets.
  • Het is ideaal voor de meeste typen fietsen (dagelijks gebruik, woon-werkverkeer, recreatie, enzovoort.)
  • Het zorgt ervoor dat meer mensen gaan fietsen en het is dus goed voor het milieu.

De N360-aandrijving voldoet aan de wensen van fietsers doordat het een betaalbaar, plezierig en makkelijk te bedienen systeem is dat een ongekende rijsensatie biedt. Bekijk een van de bovenstaande video’s over het verkopen van de NuVinci-aandrijving

Upgrade with a NuVinci® N360 Kit

NuVinci N360 is verkrijgbaar op een groot aantal fietsen van populaire merken maar is ook als aftermarketkit beschikbaar waardoor de meeste fietsen kunnen worden opgewaardeerd of oude modellen een tweede leven krijgen. N360 aftermarketkits kosten 399 dollar (314 euro excl. btw) en zijn makkelijk te monteren en compatibel met een groot aantal modellen en soorten fietsen. De kit kan worden ingebouwd in frames met standaard 135 mm inbouwbreedte en horizontale uitvaleinden, en is te combineren met velgremmen, schijfremmen of roller brakes. Bij fietsen met 135 mm inbouwbreedte en verticale uitvaleinden is een additionele kettingspanner nodig. Voor een ervaren fietstechnicus is het inbouwen niet ingewikkelder dan een wiel inspaken of een derailleur afstellen.

Bekijk de montagevideo’s in de videgalery voor meer details over het inbouwen van een NuVinci aftermarketkit.
 

Servicing the NuVinci® N360

In tegenstelling tot de meeste andere fietsaandrijfsystemen, heeft de NuVinci N360 geen onderhoud of regelmatige afstelwerkzaamheden nodig.  De naaf is volledig afgedicht voor weersinvloeden en kan jarenlang probleemloos en naadloos schakelplezier bieden. De transmissie gebruikt een hoogwaardige tractievloeistof die niet vervangen hoeft te worden. Elke NuVinci-aandrijving heeft een garantie van twee (2) jaar. Stringente kwaliteitscontroles en uitgebreide testprocedures hebben meegeholpen aan betrouwbare prestaties en plezierige rijervaringen op de weg en buiten de gebaande paden, kilometer na kilometer.

NuVinci® N360™ Distributors

 

In Noord-Amerika zijn de NuVinci N360 kits verkrijgbaar bij de volgende distributeurs (optioneel verkrijgbaar als compleet gespaakt wiel):


Quality Bike Products (QBP)
in the USA and Canada


Seattle Bike Supply (SBS)
in the USA


J&B Importers
in the USA

,

In Europa Kunnen fietshandelaren de kits rechtstreeks online bestellen via het ordersysteem van Fallbrook op de website t  www.nuvinci.com/eurosales.
 
In Australië Southcott Cycle
In Nieuw-Zeeland

Cycle Supplies

In China
In Taiwan
Perfect Sport International
In Japan

Sanyo Trading Co. Ltd

Voor bestellingen in andere delen van de wereld Neem contact op met sales@nuvinci.com